Arta Lichenilor

Tablouri cu licheni si muschi – elemente 100% naturale

https://artalichenilor.com/

De ce

Sunt antistatici, nu sunt alergeni, nu sunt toxici, nu sunt inflamabili, nu sunt comestibili.

Isi pastreaza flexibilitatea si prospetimea naturala fara a avea nevoie de intretinere: nu necesita udare, nici tratament special sau lumina.

20200608_201140-1 x

Se recomanda: umiditate minim 40%, evitarea surselor de caldura sau expunerea la soare.

Avantaje: ajuta la scaderea nivelului de stress si oboseala, au un efect fonoabsorbant, reduc tensiunea arteriala, cresc creativitatea si starea de bine, purifica aerul de alergeni si praf.

20190817_094541-1

Toate tablourile se lucreaza manual, astfel incat pot aparea mici diferente de design.

Tablourile cu licheni dau oricarei incaperi un aer proaspat. Lichenii sunt placuti vederii si transforma radical aspectul camerei.

Nu ezitati sa apelati la acest tip de decorare, deoarece aceste plante au nenumarate beneficii, ofera un aer de relaxare si meditatie. Investitia in astfel de obiecte merita pe deplin.

  • sunt 100 % naturali, nu contin nici un fel de compusi chimici
  • sunt hidrosensibili, reactioneaza la umiditatea din incapere, daca umiditatea este crescuta isi maresc volumul, isi intensifica culoarea si contribuie totodata la regalarea spre parametrii normali
  • scad temperatura unei incaperi in timpul verii sporind astfel confortul termic
  • imbunatatesc calitatea aerului absorbind dioxidul de carbon si elibereaza oxigen si ajuta la reducerea problemelor respiratorii
  • lichenii au efect de reducere a ecoului ambiental, fiind foarte buni fonoabsorbanti
  • sunt ignifugi, antistatici, nu retin insecte, sunt non alergici, naturali si biodegradabili
  • nu au nevoie de irigare, fertilizare sau cosmetizare

Totodata, trebuie sa avem in vedere ca atunci cand aerul din incapere este foarte uscat, lucru deranjant si pentru organismul nostru, lichenii trebuiesc ajutati, un aer uscat ii face sa-si piarda din elasticitate, culoare si volum. II putem ajuta fie mutandu-i pentru o noapte (daca este posibil) intr-o camera cu umiditate ridicata, cum ar fi baia, fie printr-un vas cu apa sau un prosop umed pus in apropierea lor sau, in ultima instanta, printr-un puf de apa foarte usor aplicat pe suprafata.

Evitati zdrobirea sau presarea, expunerea prelungita la soare sau surse de lumina puternice.

Utilizarea lor numai in spatii interioare, temperatura ideala intre 12 – 25 grade.

Plantele oferite de noi sunt de cea mai buna calitate, au o rezistenta indelungata in timp, daca aceste minime conditii sunt indeplinite, lichenii rezista minim 10 ani.

20190523_224916-1

20191130_110953

20191130_111216