Garanție

Retur

În cazul comenzilor online, făcute pe mail arta sarmei@gmail.com sau telefonic și pe whatsapp la 0740308600, în cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de calitatea creației/ilor primite puteți solicita în termen de 24 de ore de la primirea comenzii restituirea plății făcute (fără cheltuieli de transport), cu condiția returnării produselor la adresa Arta Sarmei SRL, Breaza, Str. Bucegi 3A, Jud. Prahova. Suma aferentă va fi returnată imediat după recepționarea coletului in contul bancar specificat.

Această garanție nu se aplică în cazul comenzilor personalizate la cererea clientului, cum ar fi cele care apar în categoria Comanda speciala.

Defecte

Creatiile sunt realizate din sârmă speciala pentru modelaj, de cea mai buna calitate, din import. Cu toate acestea este recomandat a fi ferite de temperaturi inalte si umezeala.

Totusi, in cazul sarmei placate cu aur sau cu argint in special, in cazul in care creatia isi modifica aspectul exterior, o puteti trimite prin curier sau posta la adresa Arta Sarmei SRL, Breaza, Str. Bucegi 3A, Jud. Prahova, pentru reconditionare sau inlocuire gratuita:

  • reconditionarea se face pentru comenzile speciale (dar poate fi facuta si pentru cele uzuale), prin vopsirea cu spray auto profesional alb sau negru lucios, iar expeditia retur se va face pe cheltuiala firmei prin posta la adresa mentionata;
  • inlocuirea se face pentru comenzile uzuale, prin folosirea in locul sarmei placate a unei sarme tratate termic de culoare aurie sau neagra.