Despre

Desenul-sculptura in sarma este o arta relativ noua si non-conformista. Ceea ce aduc eu nou insa in acest domeniu este faptul ca toate creatiile (cu 2-3 exceptii) sunt realizate in fir continuu, adica dintr-un singur fir de sarma, fara nicio lipitura sau sudura.

Sarma folosita este din import, speciala pentru modelaj, de 1 mm (sau 18G) si este disponibila in diferite culori (cele mai folosite fiind cea aurie si cea neagra). Lucrarile pot fi realizate la dimensiuni diferite sau pentru comenzi personalizate.

Datorita folosirii unei sarme de cea mai buna calitate creatiile sunt garantate impotriva degradarii. Pentru protectia suportului se recomanda totusi a se feri de temperaturi ridicate si de umezeala.

Creatiile pe care vi le propun sunt nu doar unicate, ci si inedite, iar majoritatea originale prin conceptul nou de realizare: firul continuu de sarma.

Fiecare creatie este insotita de semnatura de artist si de semnatura personala, precum si de datele de contact. Ramele sunt prevazute atat cu suport de birou, cat si cu agatatoare de perete. Fundalul este realizat din carton marmorat care imita pielea.

Bucurati-va de frumos si de emotia unor creatii deosebite!

Ofera-le celor dragi un cadou deosebit!

Handmade with love,
Doru – Arta Sarmei