Cum comand

Simplu: printr-un email către artasarmei@gmail.com sau SMS/Whatsapp/Telegram la 0740308600 în care să fie specificate: numele, adresa exactă și numărul de telefon. Precum si modalitatea de livrare agreata (vezi mai jos) si modul de plata: in cont bancar (fara taxe) sau ramburs (cu taxe suplimentare).

Pentru comenzi sub 500 de lei livrarea este gratuită (fără cheltuieli de transport, dar implica ridicare de la OP) prin Posta Romana, pentru comenzi peste 500 de lei livrarea este gratuita prin curierat.

Plata se face ramburs sau in cont bancar transmis dupa primirea comenzii. In cazul platii ramburs se va achita suplimentar o taxa de: 5-10 lei pentru livrarile prin posta sau 10-15 de lei pentru livrarile prin curierat rapid.

O varianta mai ieftina pentru comenzile sub 500 de lei, in cazul in care nu te grabesti, este expedierea prin Posta Romana cu livrare in 3-4 zile direct la adresa (deci nu cu ridicare din Oficiul postal) pentru o taxa suplimentara de 5 lei. In acest caz plata in cont este gratuita, dar pentru plata ramburs se mai adauga o taxa de 5 lei.

Pentru comenzi online peste 1000 de lei se aplică un discount de 10%. Reducerea se acorda la comanda unica, nu la comenzi cumulate.

Creațiile prezentate pot fi realizate la diferite dimensiuni și cu diferite tipuri de culori de sârmă (aurie, neagră, midnight blue, roșie, verde, lila, roz etc). Pentru a confirma comanda ne vom pune de acord asupra creației și, dacă e nevoie, asupra  tipului de sârmă, culorii de background și de ramă și dimensiunii dorite.

images

Prețurile țin cont de dificultatea prelucrării sârmei și execuției creațiilor, dar și de calitatea ridicată a produselor, unicitatea și originalitatea lor, precum și de caracterul lor handmade și artistic, plecând de la valori de câțiva lei și depinzând de complexitatea și ingeniozitatea design-ului.

Pretul apare imediat sub poza fiecarui tablou, insotit de dimensiunile lui si conditii de livrare.

Termenul de executie si livrare este intre 1-3 zile pentru creatiile prezentate pe site, putand alege din peste 2.000 de lucrari executate.

O alta modalitate, mai simpla, este sa vizitati fie Galeria-atelier deschisa in Brasov pe Str. Republicii, nr. 8 (langa Cartofisserie):

IMG_20210606_094111

sau Galeria de arta din Sinaia de pe Esplanada Aosta (Bd. Carol I, nr. 33 – in fata magazinului Megaimage):

Galeria 20190502_110847 x

Nota 1: Nu se primesc comenzi personalizate (sau comenzi speciale).

Nota 2: Datorita dificultatilor de expediere lucrarile mari (de ex. 30×40 cm, 40×50 cm sau 50×70 cm) se vor ridica de la Galeria de Arta din Brasov sau din Sinaia.

Practici de bună intenție
Pentru cei circumspecți aflați la prima comandă există și varianta plății după livrare, pentru comenzi sub 125 de lei și doar cu expediere prin Poșta Română.
În cazul satisfacției totale plata va fi făcută în contul RO69INGB0000999908249616 deschis de Arta Sarmei SRL la ING Bank.
În cazul insatisfacției coletul va fi returnat în aceleași condiții la adresa: str. Bucegi, Nr. 3A, Breaza, jud. Prahova.
În fine, în cazul primei țepe această variantă va fi anulată ulterior, iar numele și datele de contact ale clientului neserios vor fi popularizate.
Garanție
Retur

În cazul comenzilor online, făcute pe mail arta sarmei@gmail.com sau telefonic și pe whatsapp la 0740308600, în cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de calitatea creației/ilor primite puteți solicita în termen de 24 de ore de la primirea comenzii restituirea plății făcute (fără cheltuieli de transport), cu condiția returnării produselor la adresa Arta Sarmei SRL, Breaza, Str. Bucegi 3A, Jud. Prahova. Suma aferentă va fi returnată imediat după recepționarea coletului in contul bancar specificat.

Defecte

Creatiile sunt realizate din sârmă speciala pentru modelaj, de cea mai buna calitate, din import. Cu toate acestea este recomandat a fi ferite de temperaturi inalte si umezeala.

Totusi, in cazul creatiilor vechi realizate cu sarma placata cu aur sau cu argint in special, in cazul in care creatia isi modifica aspectul exterior, o puteti trimite prin curier sau posta la adresa Arta Sarmei SRL, Breaza, Str. Bucegi 3A, Jud. Prahova, pentru reconditionare sau inlocuire gratuita:

  • reconditionarea se face prin vopsirea cu spray auto profesional alb sau negru lucios, iar expeditia retur se va face pe cheltuiala firmei prin posta la adresa mentionata;
  • inlocuirea se face pentru comenzile uzuale, prin folosirea in locul sarmei placate a unei sarme tratate termic de culoare aurie sau neagra.